AVANTURISTIČKI DAN U KANJONU REKE JERME

15. Avgust 2020.

OTKAZANO

POSTANITE AVANTURISTA NA JEDAN DAN

 

Organizatori Outdoor festivala Jerma pripremili su za sve avanturiste i ljubitelje prirode – otvoreni Avanturistički dan koji će se održati u subotu, 15. avgusta 2020. Aktivnosti će većim delom biti organizovane na izletištu “Jaz” u selu Vlasi, na obroncima Vlaške planine i u okolini Poganovskog manastira.

Avanturistički dan namenjen je svima koji žele da se oprobaju u različitim outdoor sportovima, probude svoj istraživački i kreativni duh na ekološkim i kulturnim radionicama. Ovo je ujedno i prilika za druženje sa fantastičnom ekipom učesnika i organizatora Outdoor festivala i meštanima sela.

Neka ovo bude dan za porodične avanture u prirodi, a za naše najmlađe učesnike pripremamo i poseban izazov – Avanturističku trku sa preprekama.

UČEŠĆE: godišnja članarina 1.000 din po osobi (isti iznos za decu i odrasle)

*Sve aktivnosti u okviru Avanturističkog dana sprovode licencirani vodiči i organizacije sa atestiranom opremom, uz dežurstvo Gorske službe spasavanja Srbije

 

PRIJAVA I UČEŠĆE

 

Učesnici Avanturističkog dana mogu biti samo registrovani članovi udruženja Avanturistička mreža. Uplatom godišnje članarine u iznosu od 1.000 din postajete naš član i stičete pravo da učestvujete na Avanturističkom danu i ostalim aktivnostima koje naše udruženje priprema za vas.

ONLINE PRIJAVA:

  • Popunite online formular “Prijava za Avanturistički dan” i izaberite aktivnosti u kojima želite da učestvujete;
  • Ukoliko niste član udruženja – izvršite uplatu godišnje članarine u iznosu od 1.000 din prema uputstvu;
  • Ukoliko ste već registrovani član udruženja sa izmirenom članarinom za tekuću godinu, aktivnosti za vas su besplatne.

Kompletnom prijavom se smatra popunjen online formular i aktivno članstvo u udruženju (izmirena uplata godišnje članarine).

PRIJAVA NA DAN: Prijava će biti moguća i na samom događaju, ali će prednost na aktivnostima imati unapred prijavljeni učesnici.

PRIJAVA DECE: Deca mladja od 16 godina, imaju pravo učešća samo u pratnji roditelja/staratelja, dok deca starija od 16 do 18 godina mogu učestvovati sama uz pismenu saglasnost roditelja/staratelja overenu u sudu ili opštini. Roditelji/staratelji su u obavezi da nakon završene sopstvene prijave, prijave dete popunjavanjem online formulara za programe namenjene deci. U okviru programa za decu, nalazi se i Avanturistička trka za decu. Prijava za Avanturističku trku vrši se posebno. Više informacija o trci pronađite ovde.

 

PRIMER POPUNJENE UPLATNICE

 

ROK ZA PRIJAVU: Prijave su otvorene od 10. decembra 2019. do dana samog Avanturističkog dana – 15. avgusta 2020.god. Možete se prijaviti i na samom događaju, ali prednost u određenim aktivnostima imaju unapred registrovani učesnici.

REGISTRACIJA UČESNIKA: Iako ste se prijavili online, potrebno je da se na dan održavanja događaja, 15.avgusta 2020. pre početka aktivnosti, registrujete kod organizatora, izvršite potvrdu učešća i potpišete izjave odgovornosti.

Registracija učesnika koji su izabrali planinarenje je pre planinarske ture, u periodu od 7.00 do 8.00 časova kod Poganovskog restorana.

Registracija za sve ostale učesnike je na izletištu “Jaz” u selu Vlasi od 9.00 časova

Molimo vas da sa sobom ponesete identifikacioni dokument - ličnu kartu ili pasoš. Prilikom registracije potpisujete “izjavu odgovornosti” kojom potvrđujete da ste fizički i psihički spremni za učešće na aktivnostima kao i da oslobađate organizatora bilo kakve odgovornosti, građanske ili kaznene, za štetu nanetu vama i/ili vašoj imovini uzrokovanu delovanjem učesnika. Roditelji/staratelji su u obavezi da potpišu izjave odgovornosti za svoju decu.

 

KORIŠĆENJE MULTIMEDIJALNOG SADRŽAJA

Svaki učesnik koji se registrovao za učešće na Avanturističkom danu prenosi na organizatora sva prava u vezi sa korišćenjem digitalnih zapisa koji prikazuju učesnika.

 

PRE PRIJAVE POGLEDAJTE PROGRAM AVANTURISTIČKOG OTVORENOG DANA

 

 

PRIJAVNI FORMULAR

 

Muški/MaleŽenski/FemaleDrugo/Other


IZABERITE AKTIVNOSTI / CHOOSE ACTIVITIES

Planinarska avantura / Mountaint adventureHodači – istraživači / Walkers explorersSportsko penjanje i abzajl / Sports climbing and abseilingSlackline radionica / Slackline workshopRadionica joge / Yoga workshopMajstorsko stvaralaštvo za decu / Craftwork for childrenAvanturistička trka za decu / Adventure race for childrenRadionica vajanja – Zoran Mojsilov / Sculpting workshop - Zoran MojsilovUmetnički program / Arts programEkološko – istraživačke radionice / Ecological and exploration workshops